60 jarig jubileum PCOB

60 jarig jubileum PCOB

In één woord geweldig. Wat hebben we allemaal genoten. Niet allen van het eten maar ook van de ontmoeting en de gesprekken. Prachtig dat we dit onze ouderen konden aanbieden in een tijd met zoveel verwarring en onrust.

De plaatselijke afdeling van de PCOB (Protestants Christelijke Ouderenbond) kijkt met een heel goed gevoel terug op de viering van haar 60 jarig jubileum. Naast onze leden was ook het College van B&W van #Lisse uitgenodigd, ook een vertegenwoordiging van de plaatselijke KBO (Katholieke Ouderenbond) en een vertegenwoordiging van de regionale PCOB.

Precies 100 gasten hadden aan de uitnodiging gehoor gegeven. Na de opening om 15.00 uur door onze voorzitter Jan Albert Moolenaar werd koffie met gebak geserveerd. Daarna konden we kijken en luisteren naar diaseries over Lisse. De eerste was een serie dia’s van oude ansichtkaarten van Lisse door Joke Vermeer. De tweede was een serie dia’s die alles te maken had met de geschiedenis van Lisse door Jan Broekhuizen. Door burgermeester Lies Spruit werden we toegesproken en gefeliciteerd met ons 60 jarig jubileum. Daarna stond een grandioos stamppotbuffet gereed, gevolgd door een ijstoetje.

Deze jubileumviering is mede mogelijk gemaakt door OFL