BCL sluit zich aan bij Ondernemersfonds Lisse, dinsdag 8 oktober 2019

BCL sluit zich aan bij Ondernemersfonds Lisse, dinsdag 8 oktober 2019

Is Ondernemersfonds Lisse jou bekend? Ondernemersfonds Lisse is een fonds van, voor en door ondernemers in Lisse. En geeft ondernemers kans om samen initiatieven op te zetten.
Het geld uit het fonds kan namelijk gebruikt worden voor allerlei initiatieven die het ondernemersbelang ondersteunen. Op die manier geeft het fonds een flinke impuls aan de samenwerking tussen het bedrijfsleven, instellingen en de overheid, en aan de economische ontwikkeling van het bloemendorp Lisse. Ook voor jou als ondernemer en lid van de BCL kan dit heel interessant zijn!

BCL sluit aan bij informatiebijeenkomst Ondernemersfonds Op dinsdag 8 oktober wordt er door het Ondernemersfonds Lisse weer een informatiebijeenkomst georganiseerd.
Dit valt toevallig samen met de traditionele tweede dinsdag van de maand waarop altijd een BCL evenement gepland staat. Omdat de bijeenkomst alle ondernemers in Lisse aangaat, sluit de Business Club Lisse deze avond graag aan bij de informatiebijeenkomst. Ben jij benieuwd naar de projecten, samenwerkingen en de plannen van het Ondernemersfonds? Wil je nieuwe contacten leggen, vragen stellen of ideeën inbrengen? Kom dan ook naar de informatiebijeenkomst. Het belooft een interessante avond te worden voor alle ondernemers!

De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019Locatie: De Proeverij | Bondstraat 1 | LisseTijdstip: Vanaf 18:00 uur is er ontvangst met lekkere soep en een broodje.
Vanaf 18.30 uur begint het programma, met:

Meld je aan voor 1 oktober! Wil je deze informatiebijeenkomst niet missen? Meld je dan vóór 1 oktober aan! De organisatie verwacht een hoge opkomst en wil zich daarom goed kunnen voorbereiden.
Hier aanmelden via www.businessclublisse.nl Tot de 24ste!